Consiliere on-line? Specialistul tău este la un click distanță. Simplu, practic, eficient.

Ești în căutarea unei soluții pentru situația în care te afli? Copilul tău are nevoie de priceperea unui psiholog? Locuiești departe de țară? Sau poate ești în România, dar în alt oraș decât București? Nimic nu ne împiedică să ne întâlnim la o ședință de consiliere psihologică sau psihoterapie.

Sunt aici pentru a-ți oferi ocazia să împărtășești  ceea ce te frământă și să găsești soluție într-un cadru profesional, de deplină confidențialitate, dar plin de căldură, încredere și înțelegere.  Și toate acestea on-line.

Putem desfășura ședințe video sau doar audio, pe skype, facebook, whatsapp urmând câțiva pași foarte simpli:

nume si prenume, modalitate de comunicare (skype, facebook mess, whatsapp), id-ul sau nr de telefon, prezentarea pe scurt a problemei.

    • Îți transmit pe e-mail datele pentru a face plata.
  • După ce am confirmarea plății, te voi contacta la adresa de e-mail specificată pentru a stabili data și ora la care va avea loc ședința.


În ce mod se desfășoară o consultație on-line?

Ne vom întâlni conform modalității alese în formular, fără a părăsi confortul casei tale. Ne putem vedea sau nu, las la latitudinea ta această alegere. Consilierea on-line înseamnă consiliere la tine acasă, deplasându-se psihologul la tine acasă, virtual, evident.Cât timp durează o consultație on-line?

Ca și în cabinet, ședințele au o durată de 50 minute.După câte ședințe se rezolvă problema?

Răspunsul depinde de câțiva factori: problema în sine, dorința ta de a rezolva, implicarea în procesul de consiliere/psihoterapie, efectuarea temelor, frecvența desfășurării ședințelor (recomandat minim o dată pe săptămână).

În general, abordările cognitiv-comportamentale recomandă 12-16 ședințe.Este eficientă consilierea on-line?

Desigur. Eficiența este o sumă a mai multor factori: dorința ta de schimbare, implicarea ta, deschiderea către soluții noi, precum și relația de terapie stabilită între noi.Cât investesc pentru o ședință de consiliere on-line?

O ședință reprezintă investiția ta de 200 lei pentru 50 minute.

Prima ședință este oferită la același preț.

Un pachet de 4 ședințe = 760 lei.